Patongit

Patonki, baguette, artesaanileipä, reze ranskalainen leipomo

Patonki / Baguette

(270g) suola: 1,06%
Vehnäjauho, vehnähapate, hiiva, suola, vesi, jauhonparanne E300.

Valmistettu tiloissa, joissa käsitellään pähkinöitä, manteleita ja kananmunaa.

maalaispatonki_baguette-maalaispatonki, baguette paysanne, reze ranskalainen leipomo, artesaanileipä

Maalaispatonki / Baguette paysanne

(250g) suola: 1,00%
Vehnä- ja ruisjauho, vesi, hiiva, suola, ohramallas, jauhonparanne E300, emulgointiaine E472e

Valmistettu tiloissa, joissa käsitellään pähkinöitä, manteleita ja kananmunaa.

tähkäpatonki, ranskalainen leipomo reze, artesaanileipä

Tähkäpatonki / Baguette épi

(270g) suola: 1,06%
Vehnäjauho, vehnähapate, hiiva, suola, vesi, jauhonparanne E300

Valmistettu tiloissa, joissa käsitellään pähkinöitä, manteleita ja kananmunaa.

Kaurapatonki, artesaanileipä, Ranskalainen artesaanileipomo, Reze

Kaurainen patonki

(250g) suola: 1,10%
Vehnäjauho, täysjyväkaura, kauralese, vehnänalkio, gluteeni, sokeri, vesi, hiiva, suola, jauhonparanne E300, entsyymit.

Valmistettu tiloissa, joissa käsitellään pähkinöitä, manteleita ja kananmunaa.

pikkupatonki, baguette, reze ranskalainen leipomo

Puolipatonki / ½ Baguette

(150g) suola: 1,06%
Vehnäjauho, vehnähapate, hiiva, suola, vesi, jauhonparanne E300.

Valmistettu tiloissa, joissa käsitellään pähkinöitä, manteleita ja kananmunaa.

Leivät

Uutuus, maissileipä, artesaanileipä, reze oy

Pain au Maïs - maissileipä

(320g) suola: 1,2%
Ekstrudoitu maissisuurimo, vehnäjauho, auringonkukansiemen, vehnägluteeni, sakeuttamisaine (E415), rapsiöljy, kurkuma, hiiva, suola, vesi, jauhonparanne E300, entsyymit. Voimakassuolainen.

Valmistettu tiloissa, joissa käsitellään pähkinöitä, manteleita ja kananmunaa.

Kauraleipä, artesaanileipä, Ranskalainen artesaanileipomo, Reze

Kaurainen leipä

(320g) suola 1,10%
Vehnäjauho, täysjyväkaura, kauralese, vehnänalkio, gluteeni, sokeri, vesi, hiiva, suola, jauhonparanne E300, entsyymit.

Valmistettu tiloissa, joissa käsitellään pähkinöitä, manteleita ja kananmunaa.

Maalaisleipä, campagne, artesaanileipä, reze ranskalainen leipomo

Maalaisleipä / pain de Campagne

(500g) suola: 1,06%.
Tehdään kahdessa muodossa
Vehnäjauho, taikinajuuri, hiiva, suola, vesi, jauhonparanne E300.

Valmistettu tiloissa, joissa käsitellään pähkinöitä, manteleita ja kananmunaa.

campaillou leipä, ranskalainen leipomo reze, artesaanileipä

Campaillou

(320g) suola: 1,09%
Vehnä- ja ruisjauhot, ruisraski, hiiva, suola, vesi, jauhonparanne E300.

Valmistettu tiloissa, joissa käsitellään pähkinöitä, manteleita ja kananmunaa.

Pieni maalaisleipä, boule de campagne, reze ranskalainen leipomo

Pieni maalaisleipä / Boule de campagne

(330g) suola: 1,06%
Vehnäjauho, taikinajuuri, hiiva, suola, vesi, jauhonparanne E300.

Valmistettu tiloissa, joissa käsitellään pähkinöitä, manteleita ja kananmunaa.

ciabatta, ranskalainen leipomo reze

Ciabatta

(195g) suola: 1,02%
Vehnäjauho, oliiviöljy, taikinajuuri, hiiva, suola, vesi, jauhonparanne E300.

Valmistettu tiloissa, joissa käsitellään pähkinöitä, manteleita ja kananmunaa.

Pain Rustique, spelttileipä, artesaanileipä, reze ranskalainen leipomo

Pain Rustique-Spelttileipä

(340g) suola: 1,00%
Täysjyväspelttivehnärouhe -jauho ja -hiutale, ruisjauho, ohramallasrouhe ja -jauho, auringonkukansiemen, rypäletiiviste, dekstroosi, sokeri, perunahiutale, hiiva, suola, vesi, sakeuttamisaine E412, happamuudensäätöaine E262, jauhonparanne E300. Saattaa sisältää pähkinää, mantelia ja kanamunaa.

Moniviljaleipä ,maxi cereales, reze ranskalainen leipomo, artesaanileipä

Moniviljaleipä / Maxi Céréales

(320g) suola: 1,09%
Vehnä-, ruis-, kaura- ja ohrajauho, ohramallas, seesamin-, pellavan- ja auringonkukansiemenet, hiiva, suola, vesi, jauhonparanne E300.

Valmistettu tiloissa, joissa käsitellään pähkinöitä, manteleita ja kananmunaa.

oliivileipä, ranskalainen artesaanileipomo reze, artesaanileipä

Oliivileipä / Pain aux olives

(320g) suola: 0,6%
Vehnä- ja ruisjauho, ruisraski, oliiviöljy, vihreät oliivit, hiiva, suola, vesi, jauhonparanne E300. Saattaa sisältää oliivin kiviä tai kiven osia.

Valmistettu tiloissa, joissa käsitellään pähkinöitä, manteleita ja kananmunaa.

alppileipä, artesaanileipä, ranskalainen leipomo reze

Alppileipä / Pain des alpes

(300g & 400g) suola: 1,05%
Vehnä- ja ruisjauho, hasselpähkinä, saksanpähkinä, rusina, hiiva, suola, vesi, jauhonparanne E300.

Valmistettu tiloissa, joissa käsitellään manteleita ja kananmunaa.

Tomaattileipä, provencale, reze ranskalainen leipomo, artesaanileipä

Tomaattileipä / Provencale

(220g) suola: 0,9%.
Tehdään kahdessa muodossa.
Vehnäjauho, tomaattipyre, aurinkokuivatut tomaatit öljyineen, hiiva, suola, vesi, jauhonparanne E300.

Valmistettu tiloissa, joissa käsitellään pähkinöitä, manteleita ja kananmunaa.

Tomaattileipä pitkä, provencale, reze ranskalainen leipomo, artesaanileipä

Tomaattileipä / Provencale

(220g) suola: 0,9%.
Tehdään kahdessa muodossa.
Vehnäjauho, tomaattipyre, aurinkokuivatut tomaatit öljyineen, hiiva, suola, vesi, jauhonparanne E300.

Valmistettu tiloissa, joissa käsitellään pähkinöitä, manteleita ja kananmunaa.

kruunuleipä, ranskalainen leipomo reze

Kruunuleipä / Couronne Bordelaise

(650g) suola: 1,05%
Vehnä- ja ruisjauho, ohramallas, vesi, hiiva, suola, emulgointiaine E472e, jauhonparanne E300.

Valmistettu tiloissa, joissa käsitellään pähkinöitä, manteleita ja kananmunaa.

Barettileipä, ranskalainen leipomo reze, artesaanileipä

Barettileipä / Auvergnats

(280g) suola: 1,05%
Vehnä- ja ruisjauho, ohramallas, vesi, hiiva, suola, emulgointiaine E472e, jauhonparanne E300.

Valmistettu tiloissa, joissa käsitellään pähkinöitä, manteleita ja kananmunaa.

Tabatiere-leipä, reze ranskalainen leipomo, artesaanileipä

Tabatiére-leipä

(280g) suola: 1,05%
Vehnä- ja ruisjauho, ohramallas, vesi, hiiva, suola, emulgointiaine E472e, jauhonparanne E300.

Valmistettu tiloissa, joissa käsitellään pähkinöitä, manteleita ja kananmunaa.

kiloleipä, ranskalainen leipomo reze, artesaanileipä

Kiloleipä

(1000g) suola: 1,06%
Vehnäjauho, taikinajuuri, hiiva, suola, vesi, jauhonparanne E300.

Valmistettu tiloissa, joissa käsitellään pähkinöitä, manteleita ja kananmunaa.

Maalaisleipä pitkä, campagne, artesaanileipä, reze ranskalainen leipomo

Maalaisleipä (pitkä) / Pain de Campagne

(500g) suola: 1,06%.
Tehdään kahdessa muodossa
Vehnäjauho, taikinajuuri, hiiva, suola, vesi, jauhonparanne E300.

Valmistettu tiloissa, joissa käsitellään pähkinöitä, manteleita ja kananmunaa.

saksanpähkinäleipä, pain aux noix, reze ranskalainen leipomo, artesaanileipä

Saksanpähkinäleipä / Pain aux noix

(350g & 500g) suola: 1,05%.
Tehdään kahdessa koossa.
Saksanpähkinät, vehnä- ja ruisjauhot, taikinajuuri, hiiva, suola, vesi, jauhonparanne E300.

Valmistettu tiloissa, joissa käsitellään myös muita pähkinöitä, manteleita ja kananmunaa.

Reze Maissisämpylä

Maissisämpylä

(80g) suola 1,2%
Ekstrudoitu maissisuurimo (17%), vehnäjauho, vehnägluteeni, auringonkukansiemen, sakeuttamisaine (E415), rapsiöljy, kurkuma, vesi, hiiva, suola, entsyymit, jauhonparanne E300. Voimakassuolainen.

Valmistettu tiloissa, joissa käsitellään pähkinöitä, manteleita ja kananmunaa.

spelttisämpylä, reze ranskalainen leipomo, artesaanileipä

Spelttisämpylä

(80g) suola: 1,00%
spelttivehnäjauho, spelttivehnähiutale, spelttivehnämallasjauho, vehnägluteeni, vesi, desktroosi, auringonkukansiemen, sokeri, hiiva, suola, jauhonparanne E300. sakeuttamisaineet (E412, E466), emulgointiaineet (E482,E471), entsyymit.

Valmistettu tiloissa, joissa käsitellään pähkinöitä, manteleita ja kananmunaa.

maalaissämpylä, petit campagne, reze ranskalainen leipomo, artesaanileipä

Maalaissämpylä / Petit campagne

(80g) suola: 1,06%
Vehnäjauho, taikinajuuri, hiiva, suola, vesi, jauhonparanne E300.

Valmistettu tiloissa, joissa käsitellään pähkinöitä, manteleita ja kananmunaa.

Kaurasämpylä, artesaanileipä, Ranskalainen artesaanileipomo, Reze

Kaurainen sämpylä

(80g) suola 1,10%
Vehnäjauho, kaurarouhe, kauralese, vehnägluteeni, rypsiöljy, hiiva, suola, vesi, jauhonparanne E300.

Valmistettu tiloissa, joissa käsitellään pähkinöitä, manteleita ja kananmunaa.

myllärinsämpylät, petit meteil, reze ranskalainen leipomo, artesaanileipä

Myllärinsämpylä / Petit meteil

(60g) suola: 1,06%
Vehnä- ja ruisjauho, taikinajuuri, hiiva, suola, vesi, jauhonparanne E300.

Valmistettu tiloissa, joissa käsitellään pähkinöitä, manteleita ja kananmunaa.

Hotellisämpylä, artesaanileipä, ranskalainen artesaanileipomo, Reze

Hotellisämpylä / Petit pain

(60g) suola: 1,06%
Vehnäjauho, taikinajuuri, hiiva, suola, vesi, jauhonparanne E300.

Valmistettu tiloissa, joissa käsitellään pähkinöitä, manteleita ja kananmunaa.

Leivonnaiset - Viennoiseries

Mantelicroissant, Croissant aux amandes, ranskalainen artesaanileipomo, Reze

Mantelicroissant / Croissant aux amandes

(140g) suola 1,1%
Vehnäjauho, margariini, voi, sokeri, mantelijauho, mantelilastu, kananmuna, hiiva suola, vesi, jauhonparanne E300.

Valmistettu tiloissa, joissa käsitellään myös pähkinää.

croissant, ranskalainen leipomo reze

Croissant

(55g) suola 1,1%
Vehnäjauho, suolaton voi, margariini, sokeri, hiiva, suola, jauhonparanne E300, kananmuna (voiteluun)

Valmistettu tiloissa, joissa käsitellään myös pähkinää ja mantelia.

suklaatasku, pain au chocolat, ranskalainen leipomo reze

Suklaatasku / Pain au chocolat

(65g) suola 1,1%
Vehnäjauho, suolaton voi, margariini, sokeri, suola, hiiva, tumma suklaa, jauhonparanne E300, kananmuna (voiteluun).

Valmistettu tiloissa, joissa käsitellään myös pähkinää ja mantelia.

rusinakierre, pain aux raisins, reze ranskalainen leipomo

Rusinakierre / Pain aux raisins

(110g) suola 1,1%
Vehnäjauho, suolaton voi, margariini, sokeri, suola, hiiva, kananmuna, maito (hyla), rusina, vanilja ja raesokeri, jauhonparanne E300.

Valmistettu tiloissa, joissa käsitellään myös pähkinää ja mantelia.

Brioche-pieni, ranskalainen leipomo reze

Pieni Brioche

(35g) 1,2%
Vehnäjauho, suolaton voi, sokeri, suola, hiiva, kananmuna, jauhonparanne E300, voimakassuolainen.

Valmistettu tiloissa, joissa käsitellään myös pähkinää ja mantelia.

Iso Brioche, ranskalainen artesaanileipomo, Reze

Iso Brioche

(235g) suola 1,2%
Vehnäjauho, suolaton voi, sokeri, suola, hiiva, kananmuna, jauhonparanne E300, voimakassuolainen.

Valmistettu tiloissa, joissa käsitellään myös pähkinää ja mantelia.